Richtlijnen voor discussie op onze sociale media

Bij Historia zijn kleine en grote discussies van harte welkom, maar we verwachten wel dat die discussies op nette toon gevoerd worden.

Historia moedigt discussies op sociale media aan
Bij Historia zijn kleine en grote discussies van harte welkom, maar we verwachten dat die discussies op nette toon gevoerd worden. We verwachten dat je respect toont voor andere mensen en dat je andere meningen respecteert.

Persoonlijke aanvallen, bedreigingen, nepnieuws en aanstootgevende reacties zijn onacceptabel en worden verborgen of verwijderd. Voor meer richtlijnen voor respectvol discussiëren verwijzen we naar de algemene richtlijnen van Facebook.

We accepteren geen nepprofielen
Om de discussies zo transparant mogelijk te houden, stellen we als voorwaarde dat je een persoonlijk profiel gebruikt met je voor- en achternaam. Als we vermoeden dat een profiel nep is, zullen we het profiel moeten blokkeren.

Blijf bij het onderwerp
Reacties moeten te maken hebben met het onderwerp in de post, zodat de discussie niet alle kanten op gaat. Reacties die afwijken van het onderwerp, kunnen verwijderd worden.

Spam en advertenties
Reacties met spam of advertenties worden verwijderd.

Contact
Neem contact op met abo.historia@vipmedia.nl als je vragen of klachten hebt over de moderatie op de kanalen van Historia.