Thema: Tweede Wereldoorlog

Verdiep je in de grootste gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog. Lees artikelen, test je kennis, win prijzen en bekijk filmpjes en foto's van de oorlog.

Welkom op de WOII-website van Historia.

Op deze pagina's komen alle artikelen uit Historia over de Tweede Wereldoorlog terecht, zodat je snel het grote overzicht te pakken hebt en weet wat er allemaal speelde in de oorlog.

Zoek in ons artikelarchief

Duik in het uitgebreide artikelarchief van Historia en zoek op allerlei uiteenlopende onderwerpen, van 'Adolf Hitler' tot 'D-day' en 'tanks'. De toegang tot onze artikelen is gratis als je je hebt geregistreerd bij Historia en een login hebt ontvangen.

Quizzen en prijsvragen

Je kunt je kennis testen met onze quizzen of deelnemen aan prijsvragen en kans maken op reizen, dvd's en de grote Historia-special over de Tweede Wereldoorlog.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En let op: de WOII-website van Historia groeit. Er komen doorlopend nieuwe artikelen, thema's, fotogalerijen, quizzen en prijsvragen bij. Dus kom vaak kijken – en blijf bij met de nieuwsbrief van Historia. Via het kader rechts kun je je daarvoor aanmelden.

Bekijk ook ...