Kroonprins liet seksmeubel bouwen voor bordeel in Parijs

De moddervette kroonprins Eduard van het Verenigd Koninkrijk lustte er wel pap van. Hij liet een speciale stoel bouwen om zijn behoefte aan groepsseks te kunnen bevredigen.

De Britse troonopvolger liet een speciaal meubel maken voor groepsseks.

In de 11e eeuw werd Engeland geregeerd door Edward the Confessor – Eduard de Belijder. En in de jaren 1880 hadden de Engelsen opnieuw een bijnaam nodig voor een Eduard toen de kroonprins het ene schandaal na het andere veroorzaakte met zijn uitspattingen. Het werd Edward the Caresser – Eduard de Liefkozer.

Eduard trouwde in 1863 met de Deense prinses Alexandra, maar dat betekende niet dat hij ineens een keurige huisvader werd. Hij bleef een notoire rokkenjager en had affaires bij de vleet, bijvoorbeeld met de moeder van Winston Churchill en een bekende actrice.

Kroonprins bestelde seksmeubel

Wanneer Eduard in de jaren 1880 en 1890 Parijs bezocht, overnachtte hij steevast in het luxebordeel Le Chabanais. Voor zijn geheime liefdesnestje liet de kroonprins een speciaal meubel maken waarmee hij plezier kon maken met twee vrouwen tegelijk – zonder zich al te veel te hoeven inspannen.

1896: Kroonprins Eduard met zijn moeder, koningin Victoria, en de laatste Russische tsaar, Nicolaas II.

© Wikimedia

Het probleem was dat de middelomtrek van Eduard inmiddels de 120 cm was gepasseerd, waardoor hij niet zo lenig was en fysieke inspanningen hem al gauw te veel waren. Het meubel moest ervoor zorgen dat de kroonprins kon ontspannen terwijl de prostituees het werk deden.

Dirty Bertie bond niet in als koning

Op zijn 59e kwam Eduard op de troon toen zijn moeder, de kuise koningin Victoria, overleed. Voor zijn kroningsceremonie in Westminster Abbey liet hij een speciale loge inrichten voor al zijn maîtresses.